BİLECİK PAZARYERİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) KASIM AYI FAALİYET RAPORU

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) KASIM  AYI FAALİYET RAPORU

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ve ülke genelinde  Ekim Kasım, Aralık Ocak, Şubat Mart Nisan Mayıs aylarında uygulanacak olan Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulu yöneticilerine yönelik hazırlanan Yönetici Gelişim Programı üçüncü etkinliği gerçekleştirildi.

   Uygulanacak olan programla Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve İmam Hatip Ortaokullarında ulusal düzeyde eğitim ve öğretimde standart ve kaliteyi yükseltmek, küresel ihtiyaçlar ve beklentiler bağlamında eğitimin niteliğini arttırmak ve süreklilik kazandırmak; bireylerin ve toplumun ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak okulların fiziki imkânlarını, öğretim programları ve öğrenme-öğretme süreçlerini sürekli yenilemek ve geliştirmek; yönetici ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine süreklilik kazandırmak, okullar arasında uygulama birlikteliğini sağlamak hedeflenmektedir.

Akademik başarıyı artırma çalışmaları;  LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, Destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), Etkili rehberlik ve kariyer planlama,  Hedef 2021 çalışmaları, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik Ve Destekleme Modeli 

      Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu olarak; Kasım Ayı faaliyeti olan "Akademik başarıyı artırma çalışmaları;  LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, Destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), Etkili rehberlik ve kariyer planlama,  Hedef 2021 çalışmaları, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik Ve Destekleme Modeli " kapsamında Koçluk Sistemi ile öğrencilere bir öğretmenin rehber olması sağlandı. LGS öğrencileri ile izci kampında soru çözümü yapıldı. Verimli ders çalışma tekniklerinden bahsedildi. Kalite Takip Sistemi ile Akademik Gelişim Komisyonu kurularak çeşitli kararlar alındı.

24-11-202124-11-202124-11-2021

Bursa Cd. Hükümet Konağı Pazaryeri Bilecik - 0 228 381 20 24

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.