BİLECİK PAZARYERİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) MAYIS AYI ETKİNLİĞİ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) MAYIS AYI ETKİNLİĞİ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ŞEHİT ZAFER KOYUNCU İMAM HATİP ORTAOKULU YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ve ülke genelinde Kasım, Aralık, Mart Nisan ve Mayıs aylarında uygulanacak olan Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulu yöneticilerine yönelik hazırlanan Yönetici Gelişim Programı beşinci ve son  etkinliği gerçekleştirildi.

   Uygulanacak olan programla Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve İmam Hatip Ortaokullarında ulusal düzeyde eğitim ve öğretimde standart ve kaliteyi yükseltmek, küresel ihtiyaçlar ve beklentiler bağlamında eğitimin niteliğini arttırmak ve süreklilik kazandırmak; bireylerin ve toplumun ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak okulların fiziki imkânlarını, öğretim programları ve öğrenme-öğretme süreçlerini sürekli yenilemek ve geliştirmek; yönetici ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine süreklilik kazandırmak, okullar arasında uygulama birlikteliğini sağlamak hedeflenmektedir.

      Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu ve Pazaryeri Anadolu İmam Hatip Lisesi  olarak; Mayıs  ayı faaliyeti olan "Okul yöneticilerimizin ülkemizdeki tarihi ve kültürel dokuyu yakından tanımaları için  Mayıs ayı içersinde tarihi miras kentimiz İstanbul'a gezi düzenlenecektir."eylemi yazılmış ancak iş yoğunluğu ve ramazan dolasıyla İstanbul'a gezi düzenlenememiştir. Bunun yerine Osmanlı'nın kuruluş şehri Bilecik ziyaret edilmiş Şeyh Edebali ziyaret edilmiştir.

 

21-05-201921-05-2019

Bursa Cd. Hükümet Konağı Pazaryeri Bilecik - 0 228 381 20 24

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.